Werkwijze

Van aanmelding tot behandeling

1

Aanmelding

Je kunt op eigen initiatief of na verwijzing van de huisarts contact met ons opnemen voor een eerste kennismaking (gratis).

2

Intakegesprek

In een intakegesprek bekijken we samen welke behandelvorm aansluit bij jouw hulpvraag of dat van je kind. Ook zullen we een inschatting geven van de behandelduur en -frequentie.

3

Behandelplan

Op basis van de indicatie stellen we een behandelplan op met expliciete doelstellingen en afspraken. Deze leggen we aan je voor. Na wederzijdse overeenstemming starten we de behandeling. De uitvoering van het traject zullen we regelmatig evalueren en bijstellen.

4

De behandeling

De therapie of training duurt zo lang als nodig is, totdat je het gevoel hebt zelfstandig verder te kunnen.

GGZ-behandeling

Bij Groei door Ervaring bieden we ook GGZ-hulp aan kinderen en jongeren in diverse gemeente, neem hierover contact op met ons op. We bepalen samen met jou een traject voor je kind, waarin concrete opdrachten de boventoon voeren.

Zo zorgen onze betrokken en deskundige collega’s ervoor dat jouw kind zich zo snel mogelijk weer goed voelt in zijn of haar vel.

Verwijzer

Wij werken volgens de beroepscode van de NFG, FVB, SKJ.

Daarbij is de overeenkomst tussen de behandelaar en de cliënt de Algemene voorwaarden van van toepassing. Klik HIER om de voorwaarden te lezen.

Tevredenheidscijfer
Logo van Samenwerkingsverband Effectieve Jeugdzorg Nederland
Logo HKZ kleine organisaties
Logo van de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en
Logo Nederlands Instituut voor Psychologen
Logo Kwaliteitsregister Jeugd