Ons team

Groei door Ervaring bestaat uit een hecht team dat werkt vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid. We zijn betrokken, gedreven en gespecialiseerd op het vlak van integratieve zorg voor kinderen, jongeren en ouder-partnerschap. Wij zoeken samen met ouders/verzorgers, school en omgeving naar mogelijkheden om de afspraken in te plannen.

Medewerkers van Groei door Ervaring
Ons team bestaat uit veel verschillende disciplines. Denk hierbij aan HBO social work, systemische werkers, psychologie, GZ-psycholoog, systeemtherapeut en verpleegkundig specialist. Daarbij wordt ons team ondersteund door een front- en back office team.
 
In het kader van de Wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG) zijn onze psychologen BIG-geregistreerd. Bovendien werken we conform de gedragscodes van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP), Nederlandse Vereniging van Orthopedagogen (NVO), Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) en de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Wij werken volgens de beroepscode van de NFG, FVB, SKJ.

Daarbij is de overeenkomst tussen de behandelaar en de cliënt de Algemene voorwaarden van van toepassing. Klik HIER om de voorwaarden te lezen.

Tevredenheidscijfer
Logo van Samenwerkingsverband Effectieve Jeugdzorg Nederland
Logo HKZ kleine organisaties
Logo van de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en
Logo Nederlands Instituut voor Psychologen
Logo Kwaliteitsregister Jeugd