Ambulante spoedhulp

Een crisissituatie vraagt om directe hulp en die kunnen wij bieden bij jou en je gezin. We nemen maatregelen om de situatie veilig te stellen en bieden de intensive ondersteuning die daarvoor nodig is. Daarbij stellen we de veiligheid van je kind voorop en zoeken we samen naar de beste oplossing. Het doel is dat de crisis wordt opgelost en de dagelijkse routine herstelt.

Als de crisis zijn einde nadert, dan adviseren wij om door de gaan met reguliere hulpverlening.

Onze hulpvormen

Ambulante Spoedhulp (ASH)

Bij ASH komen we bij jullie thuis en is het doel om de crisis zo snel mogelijk op te lossen. Bij een aanmelding komen we binnen 24 uur bij je thuis voor het eerste bezoek. Dan kijken we hoe we de veiligheid kunnen waarborgen en de dagelijkse routine herstellen.

Tijdens dit proces kijken we naar je gezinssituatie en verschillende invloeden van de omgeving. We bespreken tegen de einde van dit proces ook de beste mogelijkheden voor vervolghulpverlening. Het doel is dat het kind bij jullie thuis kan blijven wonen in een goede omgeving.

Consultatie

Ziet jouw vaste hulpverlener een crisis ontstaan? Dan kunnen ze om advies vragen voor de beste aanpak. Zo kan een crisis worden voorkomen of snel opgelost worden. We werken daarbij samen met je vaste hulpverlener. Als dit niet voldoende is, dan starten we met een ASH traject.

Kinderen op een speelplaats

Wij werken volgens de beroepscode van de NFG, FVB, SKJ.

Daarbij is de overeenkomst tussen de behandelaar en de cliënt de Algemene voorwaarden van van toepassing. Klik HIER om de voorwaarden te lezen.

Tevredenheidscijfer
Logo van Samenwerkingsverband Effectieve Jeugdzorg Nederland
Logo HKZ kleine organisaties
Logo van de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en
Logo Nederlands Instituut voor Psychologen
Logo Kwaliteitsregister Jeugd