Behandelvormen

We bieden een variatie van behandelvormen aan. Daardoor kunnen we voor iedereen een passend zorgplan opzetten en maak je een sprong vooruit!

Systeem­gericht

Kinderen bezig in een tuin
Een therapievorm die zich niet richt op de individu, maar vooral op de relaties in jouw leven. Door naar de hele omgeving te kijken is de kans op terugval op langere termijn veel kleiner. Je leert je negatieve gedachten en gewoonten te doorbreken.

Herstel­gericht

Jongeren op school samen aan het werk
Gericht op betere mentale gezondheid door psychologische problemen te voorkomen en te behandelen. Het doel is om de individuele weerbaarheid en veerkracht te vergroten, zodat de psychische klachten en kans op terugval verminderen.

Ervarings­gericht

Kind aan de hand op een boomstap
Behandelvormen waarbij je beter leert omgaan met negatieve gedachten en gevoelens over jezelf en je omgeving. Je leert je gedachten van negatief naar positief om te zetten. Daarnaast doe je ook verschillende oefeningen en activiteiten.

Belangrijk

Jeugdhulp wordt bij ons vergoed als er een doorverwijzing is. Je kan je kind alleen aanmelden voor Jeugdhulp wanneer uw huisarts of het Sociaal Team van uw gemeente een verwijzing naar ons heeft afgegeven.
Relatietherapie en behandelingen voor 18+ worden niet vergoed en hebben geen verwijzing nodig.

Wij werken volgens de beroepscode van de NFG, FVB, SKJ.

Daarbij is de overeenkomst tussen de behandelaar en de cliënt de Algemene voorwaarden van van toepassing. Klik HIER om de voorwaarden te lezen.

Tevredenheidscijfer
Logo van Samenwerkingsverband Effectieve Jeugdzorg Nederland
Logo HKZ kleine organisaties
Logo van de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en
Logo Nederlands Instituut voor Psychologen
Logo Kwaliteitsregister Jeugd