vlieger

vlieger

Week van de opvoeding 2022

‘Samen delen, Samen weten’ is het thema van de Week van de Opvoeding dit jaar. Het doel van deze week is dat ouders, opvoeders en professionals verbinding komen en kennis uitwisselen. Door kennis en ervaringen te delen komen we dichter bij elkaar. En door samen te delen, weten we meer. Tijdens deze week hebben vier verschillende activiteiten gepland voor jullie. En ook nog eens helemaal gratis!

Meld je aan

Zelfacceptatie onder jonge pubers

Maandag 3 oktober 2022
Tijd: 19.15 – 20.45

Waar: Op de praktijk in Reeuwijk & Online
Voor wie: Ouders & opvoeders samen met hun jonge puber

Deze avond organiseren we een leuke en creatieve workshop om samen met je puber na te denken en te werken aan de volgende vragen:

  • Wie ben ik?
  • Wat kan ik?
  • Wat wil ik?

Deze workshop zorgt ervoor dat jullie op ontspannen wijze samen over de onderwerpen in gesprek kunnen gaan en is daarmee een mooie tool om met je puber te kunnen verbinden en samen plezier te hebben.

Stimuleren van persoonlijke groei

Dinsdag 4 oktober 2022
Tijd: 19.15 – 20.45

Waar: Op de praktijk in Reeuwijk & Online
Voor wie: Ouders & opvoeders met kinderen/tieners

Soms loopt het leven niet zoals je had verwacht en dat heeft ook gevolgen voor het hele gezin. Het is op die momenten extra van belang dat de persoonlijke groei en doelgerichtheid van kinderen wordt gsestimuleerd. Deze avond delen we onze kennis over hoe je als ouder omgaat met lastige situaties waarin er onverwachte veranderingen plaatsvinden en wat je hierin kan betekenen voor je kinderen.

Stimuleren van autonomie én omgevingsbeheersing

Woensdag 5 oktober 2022
Tijd: 19.15 – 20.45

Waar: Op de praktijk in Reeuwijk & Online
Voor wie: Ouders & opvoeders van tieners

Autonomie en omgevingsbeheersing lijken twee tegenpolen, maar zijn in de realiteit juist een mooie aanvulling op elkaar. Zeker als het gaat om tieners die graag hun eigen plek willen vinden in de wereld. Op deze derde avond bespreken we hoe je beide competenties stimuleert zodat je tiener zich kan ontwikkelen tot een gezond, vrolijk, weerbaar en stabiel persoon die kan omgaan met de omstandigheden die in zijn/haar leven voorbij komen.

Online quizavond voor het gezin

Vrijdag 7 oktober 2022
Tijd: start om 19.30

Waar: Online
Voor wie: Gezinnen waarvan de kinderen deelnemen aan Bounz groepsbehandelingen

Hoe goed werken jullie als gezin onder druk? Welk gezin werkt het beste en meest efficiënt samen? Maak je klaar voor een superleuke interactieve quizavond waar we dit testen! De quiz zit vol uitdagingen en belevingen waarbij je meer leert over elkaar en hoe je als gezin nog beter aan jullie onderling relatie kan bouwen.

Meld je aan