Workshop –  Ik ben ik…ik ben Goud waard….jij bent jij…jij bent Goud waard

Maximaal 60 kinderen vanaf 9 jaar en 60 volwassenen 

Ik ben ik….ik ben GOUD waard…jij bent jij…jij bent…GOUD waard.

Het gevoel “GOUD” te zijn en zelf initiatieven te mogen nemen draagt bij aan zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld.  Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Werken aan karakter en doorzettingsvermogen. WEET WIE JE BENT Weet je waar je goed in bent,  wat jouw identiteit en eigen-(wijs)heid is?  Ontdek jouw unieke talenten……Juist binnen een gezin, ongeacht hoe je gezinssamenstelling is, is het fijn te weten hoe jij kunt samenwerken!

…. jij mag 1 volwassene mee nemen bijv.,  ( pleeg)vader – (pleeg)moeder – opa – oma – grote ( stief)  broer/  ( stief) zus – noem het maar he maar op…allerbelangrijkste. In deze workshop ga je aan de slag met  inspirerende, ervaringsgerichte oefeningen, en hebben een positieve insteek en richt zich op oplossingen.  Leer hoe je het verschil kan maken, ontwikkel zelfvertrouwen en veerkracht.  Bereik jouw doel en wees succesvol op jouw eigen manier.

Workshop;  Klaar voor de start????!!!!

Maximaal 50 kinderen vanaf 9 jaar en onbeperkt aantal volwassenen

Ben jij tussen de 10 en 12 jaar of ben jij vader, moeder, opa, oma, maatje van……en wil jij nadenken en onderzoeken hoe je geloven in en om het huisgezin kunt verrijken en verdiepen,  dan is dit een seminar voor jou, jullie! In dit seminar ga je een stukje samen en stukje apart aan de slag met ……Werk en bouw mee in het  gezin waar jij opgroeit…..hoe geeft je dit vorm en wat sluit aan bij jouw manier van geloven? Ook als je niet past binnen een ‘doorsnee’ is het een leuke uitdaging om eens praktisch na te denken welke gedachten, ideeën en verlangens jij hebt om het geloven  in huis praktisch en levend te maken. Een seminar waar nieuwe ervaringen, kennis en inzicht over geloven en samenleven centraal staan. Een praktisch seminar waar jij welkom bent met je vader, moeder, opa, oma, je maatje…..Nieuwsgierig…..geef je snel op want er kunnen maximaal 50 kinderen aan mee doen…..voor de volwassene is er geen limiet dit keer!

Workshop: Op humoristische, creatieve manier kijken naar thema’s rondom…… Als het thuis anders…. loopt!

Ouders en kinderen samen vanaf 9 jaar. Een show waarbij gespeeld en vanuit drama gekeken zal worden naar tal van kwesties. Oplossingen met elkaar bedenken en uitspelen. Over uitdagingen en emoties om zaken aan te voelen, te bespreken. Als het thuis eens even niet lekker loopt, wat moet je doen, wie kan je helpen en wat moet je laten, staat hier centraal. Een actieve workshop waar je gaat ervaren, beleven en elkaar helpt in het vinden van nieuwe manieren om moeilijke zaken te bespreken maar waar je ook samen veel zal lachen omdat de rollen omgedraaid zullen worden……Ben jen nieuwsgierig….neem dan contact op.