Het online BOUNZ ouder/opvoeder-café

Het BOUNZ Café is een maandelijkse online themasessie waarin we allerlei onderwerpen bespreken die interessant zijn voor ouder, opvoeder en kind. Wij zijn gericht op de pijlers van recovery. Samen maken we een sprong vooruit!

Elke derde maandag van de maand vindt er gratis een online sessie plaats van 19.45u tot 21.00u. Deze avond is kosteloos. Aanmelden kan via: bounz@groeridoorervaring.nl. Na het aanmelden ontvangt u een link voor de online sessie.

Meer informatie

Komende thema’s 2022:

  • 17 Januari – media opvoeding do’s en don’ts voor de jonge puber.
  • 21 Februari – week van de liefde – seksuele opvoeding in het gezin.
  • 21 Maart – wat is hechting en hoe bevorder je in je gezin veilige hechting?
  • 18 April – motivatie problemen school – wat kan helpen negatieve spiraal te doorbreken?
  • 16 Mei – wonen in samengesteld gezin – omgaan met nieuwe situaties.
  • 20 Juni – positief opvoeden – wat is dat en hoe kun je daarin groeien?
  • 18 Juli – vakantietips.
  • 15 Augustus – GEEN BOUNZ ivm vakantie.

wij zaten met ons gezin in een moeilijke situatie en liepen op 2 punten vast, opvoeding van de pubers en psychische situatie van moeder, Karien reageerde ongelofelijk snel en alert op onze hulpvraag, zij heeft gelijk 2 trajecten opgestart in ons gezin gericht op de 2 punten waar wij op vast liepen, in het opvoedtraject kregen we Liesbeth toegewezen, we bespraken met haar alle problemen waar we tegenaan liepen, zij bood handvatten en manieren om daar mee om te gaan of op te lossen. Ook hebben we opvoedcursus avonden gevolgd met thema’s die voorkomen op opvoedkundig gebied. Karien hielp ons op psychologisch gebied, waardoor we zicht kregen op patronen die door onze achtergrond/opvoeding in ons zitten, en waar we dan ook mee om leren gaan, we zijn erg dankbaar voor deze hulp en zouden het iedereen aanraden die vastloopt in het leven, soms heb je andere nodig weer grip te krijgen op het leven, en daar is Groei door Ervaring een juiste oplossing voor