Ontmoetingsdagen zijn speciaal bedoeld voor vrouwen die een relatie hebben (gehad) met een man die seksverslaafd is (geweest). Ook als je vermoed dat je partner seksverslaafd is, of als je partner je op een andere manier ontrouw is (geweest), ben je welkom om aan deze ontmoetingsdag deel te nemen.

Wil jij graag andere vrouwen ontmoeten die in een soortgelijke situatie verkeren als jij? Ben je op zoek naar een plek waar je je vragen en verhaal kunt delen? Wil je nieuwe inzichten op doen? Of heb je behoefte aan bemoediging en hoop? Dan ben je van harte welkom op deze dag!

Workshop: dramatherapie
In deze workshop maak je kennis met dramatherapie, een bijzondere vorm van therapie waarbij het ervaren helemaal centraal staat. Drama kan je helpen om nog beter zicht te krijgen op je eigen situatie en patronen in je leven, waarna je stappen kunt zetten om tot verandering te komen. In twee verschillende werkvormen ervaar je hoe mede-afhankelijkheid eruit kan zien in de praktijk, waarom je nou eigenlijk reageert zoals je doet, en welke behoeften en patronen daaraan ten grondslag liggen.